Tek derdiniz kepek olsun

Category:

Her gün bir blog açtık haberi giriyoruz neredeyse. Blog yazarlığını çok sevdiğimizden elbette. Ancak bir diğer nedeni ise blogların interaktif pazarlama için en önemli mecralardan birisine dönüşmüş olduğunu biliyoruz.

Bildiğiniz gibi daha önce UP ekibi olarak yönettiğimiz superonline.com projesinde de BLOG bölümü aynı nedenlerle mevcut. Profesyonel internet kullanıcısı bize göre mutlaka bog kullanır.

Blog sever ve blog okur bir yönetici olarak şuan pazarlama müdürü olarak görev yaptığım Estehair Sağlık Turizmi için kurumsal bir blog oluşturmak kaçınılmaz bir sondu. Kurumsal web sitemizin içerisinde "estehairblog" bölümümüzle yetinmek istemedik. Sloganımız olan "tek derdiniz kepek olsun" yaklaşımı ile bir blog açtık. Tüm yönetimini bizzat yaptığım blogu "mothandmoth" bloglarından birisi olarak görmem de bu anlamda hiç bir sakınca da yok açıkcası.

Kurumların, kurumsal web siteleri yanında bloglara da ihtiyaçlarının olduklarını anlamaları uzun sürmeyecek sanıyorum. Hareket yeteneklerini artırabilecekleri gibi çok daha farklı bir yaklaşımla kurumsal imajlarını ve duruşlarını rahatça sergileyebilecekleri bu platformları mutlaka kullanmamız gerekiyor kanaatindeyim.

Görev yağtığım kurum yöneticilerininde bu konudaki vizyonları ve bakıç açıları dolayısiyle teşekkürü hak ettiği kanaatindeyim. Genel müdürümüz Sayın İbrahim Çevik' e interaktif pazarlamaya verdiği destek için ayrıca teşekkür ederim. Zira önümüdeki dönemde çok sayıda internet kampanyasına kurum olarak imza atacağız.

Blogu ziyaret etmek için tıklayınız.

Comments (0)

Related Posts with Thumbnails