Sikayetvar.com etohum'da

Category: ,

Etohum 22 Kasım 2008 Cumartesi günü ilk defa Ankara'da The North Shield'de düzenlendi. Toplantının konuğu sikayetvar.com idi. Kurucusu olan Dr. Ömer Deveci, sikayetvar.com un nasıl doğduğuna, hangi markalardan şikayet geldiğine ve gelir modellerine ilişkin gelen soruları yanıtlayarak verimli bir sunum gerçekleştirdi. Toplantıda, genç girişimcilerin ağırlıklı soruları gelir modelleri üzerine geldi. Bunların dışında sorulan sorular arasında benim de merak ettiğim bir konu yanıt buldu. şikayetvar.com da devlet kurumları da şikayet konusu olabiliyor muydu? İlk defa Ziraat Bankası'nın şikayet konusu olduğunu belirten Deveci, bundan sonra da böyle şikayetler alabileceklerini de belirtti. Benim de sormaya fırsat bulamadığım bir soruydu, devlet üniversiteleri şikayet konusu olabiliyor muydu acaba?


Dr. Deveci ve çalışma arkadaşlarına başarılar diliyoruz.

Comment (1)

E-tohum Ankara toplantısı kötü geçmedi ancak (bence) etohum konseptinin dışında bir toplantı oldu. Beş senelik bir sermayeyi garantilemiş bir girişime sanırım deneme yanılma yöntemi de diyebiliriz.
Ayrıca toplantıda gelir modelleri konusunda da epey soru sorulmasına rağmen pek tatmin edici cevaplar alamadık :)

Toplantıdan aklımda kalan en önemli şey parayı odaklamak yerine öncelikle gerçekten iyi bir ürünü ortaya çıkarmak oldu. Ancak kısıtlı bir sermaye ile bu hedefe uyarsak ne kadar ayakta durabiliriz henüz bilmiyorum :)

Related Posts with Thumbnails