Yeni Superonline Açılıyor

Category: , ,

Bildiğiniz gibi Temmuz ayında Superonline'nın yeni yüzü ve sitesini oluşturmak için çalışmalara başlamıştık. Artık superonline.com yep yeni yüzüyle karşınızda olacak. Nisan ayından itibaren kullanılacıları oldukça farklı bir site bekliyor. İnternet kullanıcısı her kesimin ihtiyaçlarına yanıt verebilmesini sağlamak istediğimiz yeni sitemizle mothandmoth okurlarının daha önce tanışmasını sağlamak istedik. sitenin ulusal lansmanı da açılışının hemen ardından başlayacak. Yeni yüzüyle Superonline, kullanıcılarına "hayalindeki portalı yarat" ve "portalı baştan yarattık" sloganları ile ulaşacak.

Sitede sizleri neler beklediğini herzaman olduğu gibi açıklamayıp sizlerin bunu bizzat keşfetmenizi isteyeceğiz. Ancak bazı özelliklerini gizlemiş olsakta "www.superonlinebeta.com" adresinden yeni siteyi inceleyebilirsiniz. Açılışı ile birlikte ise tüm yenilikleri görebileceksiniz.
Öncelikle Superonline.com projesinin başından sonuna kadar yanında olan Superonline Genel Müdürü Savaş Ünsal ve Genel Müdür Yardımcısı Levent Uysal'a, proje boyunca birlikte çalıştığım tüm çalışma arkadaşlarıma, bu projeye destek veren herkese ve desteğini her zaman çok önemli bir motivasyon kaynağı gördüğüm sevgili Moth'uma çok teşekkür ediyorum.

E tabiki Flickr'dan da proje boyunca çektiğimiz fotoğrafların birazını görebilirsiniz. Buyrun

Ellerimize sağlık...

Comments (0)

Related Posts with Thumbnails