Banka direk satış ekibine geçiş

Category: ,

Bildiğiniz gibi Aviva Hayat ve Emeklilik Ak Emeklilik'le %50 ortaklık payıyla 1 Kasım 2007 itibariyle birleşti. Daha önce bahsettiğim gibi, bu birleşme müşterilerimizi etkileyeceği gibi biz çalışanları da etkileyeceğini belirtmiştim. Bu birleşme nedeniyle planlarımızda değişiklik olduğu gibi şirketin iç yapısında ve işleyişinde de bir takım değişiklikler olmuştur. Bu amaçla AvivaSa'nın direk satış ekibinden yine AvivaSa'nın banka direk satış ekibine geçtim. Böylelikle Akbank'daki müşterilerin emekliliklerini yöneteceğim ve yine banka dışında da satışa devam edeceğim. Ancak işleyişindeki değişiklik itibariyle artık diğer finansal danışmanlar başka finansal danışmanların müşterileriyle de görüşebiliyorlar. Bu yeni yapılanmanın getirdiği sistemsel değişikliklerin ne kadar iyi olduğu tartışılır ancak farklı bir alana geçiş yapmış olmaktan mutluyum.
Bugün iki günlük eğitimimiz sona erdi ve yarın itibariyle belirlenecek Ankara içindeki şubelerimize geçeceğiz. Yeni ve daha farklı planlar ve müşterilerimle sizi daha çok bilgilendireceğim bu konuda. Tabii Ankara 3'ten ayrılmak oldukça zordu.

Her yerde hayat devam ediyor, öyle değil mi?

Comment (1)

merhabalar,
size yöneltmek istediğim birkaç sorum olacak cevaplarsanız çok sevinirim.
özel bir bankanın direk satış sorumlusu olarak yakın bir tarihte işe başlayacağım.
en önemli şeylerden bir tanesi iyi bir müşteri portföyü oluşturabilmek, bu konuyu nasıl geliştirebilirim, neler yapmalıyım,nasıl yaklaşmalıyım?
deneyimlerinizi paylaşacak olarsanız çok memnun olurum.
sevgiler.
smmm_luca@hotmail.com

Related Posts with Thumbnails