AvivaSA Gelecek Biriktirme Günleri

Category: ,

Tasarruf etmenin eskilere ait bir kavram haline geldiği günümüzde, tüketim çılgınlığına karşı “biriktirmek güzeldir” sloganı ile hareket eden AvivaSA’nın yeni kampanyasının temel felsefesini tüketim toplumu değil de birikim toplumu olmak oluşturuyor.14 Nisan-9 Mayıs tarihleri arasında tüm Türkiye'de seçilen Akbank şubelerinde Gelecek Biriktirme günleri dediğimiz emeklilik günlerimiz başladı. 1. etabını sonlandırdığımız emeklilik günleri oldukça başarılıydı. Ankara Akbank Ostim şubesinde düzenlenen emeklilik günlerinde benim dışımda üç finansal danışman arkadaşımla birlikte çalıştık ve iyi bir grafik tutturduk. 20 Mayıs-13 Haziran tarihleri arasında 2. etabı düzenlenecek olan emeklilik günlerinin şimdiki durağı kendi şubem olan Ankara Akbank Keçiören şubesi olacaktır.

Gelecek Biriktirme günlerinini avantajı; gerek banka müşterilerinin, gerekse banka dışındaki müşterilerin kısa ve uzun vadeli yatırımlarına yön vermek ve gelecekle ilgili ihtiyaçlarını hissetirmektir. Kampanya kapsamında ise, minimum 130 ytl katkı paylı olan Nar Planı yaptıran müşterilerimiz, Axces kartlarından çekilmesini isterlerse 50 ytl chip para kazanıyorlar. Aylık katkı payının miktarına göre de bu chip para 150 ytl'ye kadar yükseliyor.

Fon getirileri açısından da ilk sırada olan AvivaSA bu kampanya sayesinde bir çok müşteriye ulaştı. "Gelecek Biriktirme Günleri"nde sizlerle de buluşalım.

Comments (0)

Related Posts with Thumbnails