Logo

Category:

mothandmoth notu : Pazarlama Sözlüğü konu başlığını, yorumsuz olarak, yalnızca terimlerin karşılıklarını yazarak oluşturuyoruz. Sizler yorumlayın diye....

Terim 7 : Logo

Açıklama : İki veya daha fazla tipografik karakterin sözcük şeklinde okunacak biçimde bir araya getirilmesinden oluşturulan simgedir.

Kaynak

not : aklıma googlebizelogoyapsana için gönderilen logolar geldi.

Comment (1)

Logo kullanacak kişi veya firmanın elbisesidir. ELbiseniz ne kadar güzel ve göze hitap ediyorsa o kadar ciddiye alınır ve o bazda iş alırsınız. Basite indirgenmemesi gereken birşeydir logo. Örnekle süsleyelim yazımızı Arçalik dünyanın parasını verip logo yaptığını duyduğumda kulaklarıma inanamadım ilk başta ya türkiyede tasarımcı mı yok dedim. Ama sonra kafama taş düştü sanırım oturdum ve bide aynanın diğer yanından baktım arçelik hitap edeceği kesimlere sesini duyurdumu reklamını yaptımı "evet" peki yıllarca akıllarda klamaycakmı"evet" kulaktan kulağa veya internettende ilgi çekmeyecekmi yani bence geri dönüşü iyi olacaktır. Ama siz bunu evinizde ve okulda laptopunuz pc veya mac inizle denemeyin bırakın herkes işini yapsın :):)

Related Posts with Thumbnails