Altın Rehber İnternette

Category:

Küçükken okuduğumuz çocuk kitaplarının yanında durduğunda bir "dev" gibi görünen "altın rehber" leri hatırlarsınız sanırım hepiniz. Altın Rehber' e girsek mi girmesek mi diye yeni telefon hattı alırken düşünürdük.

konu ile ilgili bir internet mecrasının çıkmaması imkansız. Türkiye' de de Trend Media, bildiğim kadarıyla bir Alman yatırımcı ile birlikte altinrehbertv.com domain ile aynı hizmeti vermeye başladı.

Her yeni mecra ile ilgilenmek gibi bir hobim olduğu için Altın Rehber ile de ilgilendim ve derhal deneyim yaşamak arzusu ile Altın Rehber' in sağlık kategorisinde yer alan ilk kurumun Estehair olmasını sağladım.

Durum : İletişime geçtiğiniz dakikadan itibaren oldukça etkili bir iletişim kuruyorlar. İlk telefon konuşmasının ardından tüm hizmetin tamamlanma süresi 8 gün. bu süre içerisinde 3 nazik ziyarette bulunuyorlar. İlk görüşme, video çekimi ve admin paneli eğitimi için. Rahatsızlık vermeyen bir iletişim dili ile 4 kez aranıyorsunuz. Eğer görüşmeye gelecek olan kişi geç kalıyorsa merkezden telefon edilerek gecikme nedeni ve süresi bildiriliyor.Tüm bu süreci başarılı bir şekilde yürüten Altın Rehber, hizmeti karşılığı standart üyelerden 99 YTL ücret talep ediyor. Altın Rehber size bir konrtol paneli imkanı sunarak bilgilerinizi kendinizin güncellemenize imkan sağlıyor.

Gördüğünüz gibi Altın Rehber uygulaması internete taşındığında neler olabiliyor. Arda Kutsal' ın MeetUp ta kullandığı bir cümle çok hoşuma gitmişti. "internetin İstanbul' un trafik sorununu bile çözeceğine inanan bir insan olarak..." Açıkcası aynı fikirdeyim.

Altın Rehber' in sitesini ziyaret etmek için tıklayınız.

Trend Media' nın sitesini ziyaret etmek için tıklayınız.

Comments (0)

Related Posts with Thumbnails